Opis produktu:
Przed wojną były wytwarzane w wymiarach 10x10 cm, ich grubość wynosiła 1 cm. Produkcja sucharów wymagała czasu (leżakowanie, fermentacja). Gotowe pakowano w drewniane skrzynie po 20 kg, zabezpieczając papierem parafinowym. Obecnie wypiekane przy pomocy nowoczesnej technologii, z dodatkiem kminku, nadal wyśmienicie smakują.
Składniki:
mąka pszenna, mąka żytnia, syrop glukozowo -fruktozowy, ekstrakt słodowy jęczmienny, olej palmowy, cukier, owoc kminku, sól, drożdże suszone, substancja spulchniająca (wodorowęglan amonu)
Wartości odżywcze:
| 100g/ml | opakowanie |
kcal | 368 | 331.2 |
kJ | 1563 | 1406.7 |
Substancje odżywcze | 100g/ml | opakowanie |
białko | 8,1 | 7.29 |
węglowodany | 74,8 | 67.32 |
tłuszcz | 5,3 | 4.77 |
błonnik | 4,5 | 4.05 |
sód | 0,41 | 0.369 |
Nikt nie napisał jeszcze opinii o tym produkcie.
Aby dodać swoją opinię musisz być zalogowana(y).