Opis produktu:
Wafle ryżowe w polewie jogurtowej wypiekane są z całych ziaren naturalnego ryżu brązowego, a pokryte zostały polewą jogurtową. Wafle ryżowe zawierają węglowodany złożone, będące źródłem w pełni wykorzystywanej energii. Stanowią idealne połączenie lekkości wafla ryżowego z delikatnym smakiem jogurtu. Są doskonałą przekąską dla łasuchów oraz dla osób uczulonych na gluten.
Składniki:
52% ryż brązowy, 48% polewa jogurtowa (cukier, tłuszcz roślinny utwardzony, serwatka w proszku, proszek jogurtowy, emulgator: lecytyna sojowa)
Wartości odżywcze:
| 100g/ml | opakowanie |
kcal | 492 | 492 |
kJ | 2071 | 2071 |
Substancje odżywcze | 100g/ml | opakowanie |
białko | 7,1 | 7.1 |
węglowodany | 76,0 | 76 |
tłuszcz | 17,6 | 17.6 |
Nikt nie napisał jeszcze opinii o tym produkcie.
Aby dodać swoją opinię musisz być zalogowana(y).