Opis produktu:
Margaryna uniwersalna do celów kulinarnych. Bez cholesterolu i chemicznych konserwantów. Polecana do ciast, kremów. Kasia to najbardziej znana margaryna do pieczenia w Polsce. Panie cenią Kasię głównie za to, że "z Kasią się upiecze", niezależnie od tego czy mają już doświadczenie w pieczeniu, czy stawiają pierwsze kroki w świecie wypieków. Kasia była kiedyś margaryną produkowana i znaną tylko w południowej Polsce. W 1993 Unilever zmienił opakowanie Kasi przekształcając markę o zasięgu lokalnym w markę znaną w całej Polsce.
Składniki:
oleje i tłuszcze roślinne, woda, serwatka, emulgatory - mono- i digicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat, barwnik - annato, substancje wzbogacające: witaminy A i D3
Wartości odżywcze:
| 100g/ml | opakowanie |
kcal | 675 | 1687.5 |
kJ | 2824 | 7060 |
Substancje odżywcze | 100g/ml | opakowanie |
białko | 0,5 | 1.25 |
węglowodany | 0,5 | 1.25 |
tłuszcz | 75,0 | 187.5 |
Nikt nie napisał jeszcze opinii o tym produkcie.
Aby dodać swoją opinię musisz być zalogowana(y).