Opis produktu:
Bez rozmrażania - porcja dla 3-4 osób. Garnek: Zawartość opakowania wsypać do garnka z lekko osoloną, wrzącą wodą. Gotować do miękkości ok. 8-10 minut, odcedzić. Fasolę podawać polaną stopionym masłem i posypaną zrumienioną tartą bułką lub w sałatkach. Kuchenka mikrofalowa (800W): Zawartość opakowania włożyć do wysmarowanego masłem żaroodpornego naczynia, posypać jeszcze wiórkami masła. Przykryć i podgrzewać 6-8 minut (moc 800W). Wyjąć, oprószyć solą i odstawić jeszcze na 1 minutę.
Składniki:
fasola szparagowa
Wartości odżywcze:
| 100g/ml | opakowanie |
kcal | 24 | 108 |
kJ | 100 | 450 |
Substancje odżywcze | 100g/ml | opakowanie |
białko | 0,1 | 0.45 |
węglowodany | 3,3 | 14.85 |
tłuszcz | 0,2 | 0.9 |
Nikt nie napisał jeszcze opinii o tym produkcie.
Aby dodać swoją opinię musisz być zalogowana(y).