Opis produktu:
Makaron Nitki wyprodukowany został z semoliny - wysokiej jakości mąki z pszenicy durum oraz jaj przepiórczych. Polecany głównie do rosołów i innych zup. Makaron z jaj przepiórczych może być spożywany przez osoby uczulone na jaja kurze, zawiera więcej białka oraz mniej związków tłuszczowych niż makaron z jaj kurzych.
Składniki:
Semolina wysokiej jakości mąka z pszenicy durum, jaja przepiórcze 12 jaj na 1 kg mąki.
Wartości odżywcze:
| 100g/ml | opakowanie |
kcal | 356 | 890 |
kJ | 1520 | 3800 |
Substancje odżywcze | 100g/ml | opakowanie |
białko | 13,8 | 34.5 |
węglowodany | 75,2 | 188 |
tłuszcz | 1,4 | 3.5 |
Nikt nie napisał jeszcze opinii o tym produkcie.
Aby dodać swoją opinię musisz być zalogowana(y).