Opis produktu:
Maca razowa to produkt wypiekany w technologii wypieku płatków pieczywa o niskiej zawartości wody. Jest to pieczywo bezkwasowo - beztłuszczowe, niezawierające środków konserwujących. Zalecane dla konsumentów z dolegliwościami żołądkowymi. Maca razowa ze względu na użyte do jej produkcji rodzaje mąk o wysokim wskaźniku (mąka pszenna graham 1850) charakteryzuje się duża ilością składników mineralnych, witamin i błonnika.
Składniki:
mąka pszenna, mąka pszenna graham, woda
Wartości odżywcze:
| 100g/ml | opakowanie |
kcal | 300 | 540 |
kJ | 1250 | 2250 |
Substancje odżywcze | 100g/ml | opakowanie |
białko | 9.0 | 16.2 |
węglowodany | 74.9 | 134.82 |
błonnik | 4.0 | 7.2 |
Nikt nie napisał jeszcze opinii o tym produkcie.
Aby dodać swoją opinię musisz być zalogowana(y).