Opis produktu:
Fasola pochodzi z Ameryki, w wieku XVI przywieziono ją do Hiszpanii i Portugalii, i stąd jej uprawa upowszechniła się na cały świat. Wzmianki o fasoli pojawiają się w polskich materiałach źródłowych już z początku XVI wieku. Fasolka czerwona doskonała izdrowa do użycia z majonezem, risotto lub do kompozycji sałatek z dodatkiem owoców lub warzyw . Można również stosować do zup.
Wartości odżywcze:
| 100g/ml | opakowanie |
kcal | 100 | 425 |
kJ | 418 | 1776.5 |
Substancje odżywcze | 100g/ml | opakowanie |
białko | 6,9 | 29.325 |
węglowodany | 17,8 | 75.65 |
tłuszcz | 0,6 | 2.55 |
Nikt nie napisał jeszcze opinii o tym produkcie.
Aby dodać swoją opinię musisz być zalogowana(y).