Opis produktu:
Oliwki zielone z nadzieniem paprykowym są bogate w związki mineralne i mikroelementy, witaminy z grupy B oraz prowitaminę A. Świetnie nadają się jako przekąska, przystawka do zimnych mięs i wędlin, do sałatek i do dań kuchni śródziemnomorskiej (pizza, spaghetti).
Składniki:
oliwki, woda, sól, pasta paprykowa (16%), substancja wzmacniająca smak i zapach E621; przeciwutleniacze: E300, E330.
Wartości odżywcze:
| 100g/ml | opakowanie |
kcal | 169 | 371.8 |
kJ | 707 | 1555.4 |
Substancje odżywcze | 100g/ml | opakowanie |
białko | 2,1 | 4.62 |
węglowodany | 4,4 | 9.68 |
tłuszcz | 15,9 | 34.98 |
Nikt nie napisał jeszcze opinii o tym produkcie.
Aby dodać swoją opinię musisz być zalogowana(y).