Opis produktu:
Jogurty kremowe wytwarzane są z pełnego mleka i śmietanki poddawanych procesowi pasteryzacji i homogenizacji, następnie ukwaszonych jogurtowymi kulturami bakterii. Wyróżniają się podwyższoną zawartością tluszczu 8%, która nadaje jogurtom kremowym gęstą,kremową konsystencją.
Składniki:
mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, wsad truskawkowy - cukier, truskawki, zagęstniki: skrobia modyfikowana kukurydziana, pektyna, barwniki: betanina i koszenila, aromat, cukier, białka mleka, zagęstnik: skrobia modyfikowana kukurydziana, zawiera żywe bakterie jogurtowe
Wartości odżywcze:
| 100g/ml | opakowanie |
kcal | 137 | 205.5 |
kJ | 573 | 859.5 |
Substancje odżywcze | 100g/ml | opakowanie |
białko | 2,4 | 3.6 |
węglowodany | 14,0 | 21 |
tłuszcz | 8,0 | 12 |
Nikt nie napisał jeszcze opinii o tym produkcie.
Aby dodać swoją opinię musisz być zalogowana(y).